Pædagogisk Psykologisk Uddannelsesrådgivning - Sørensen, Anders Dræby (2016)
Bogen omfatter det faglige og metodiske grundlag for den pædagogiske psykologiske uddannelsesrådgivning ved Danmarks Pædagogiske Universitetsskole i perioden 2004-2011