Boes Skov prøveudgravningsrapport (trial excavation report): SBM 1531/ FHM5693 Boes Skov, Alken, Dover sogn, Hjelmslev herred, tidl. Skanderborg amt. Sted nr. 16.02.03. - Jensen, Michael Vinter; Løvschal, Mette (2017)
Formålet med den arkæologiske forundersøgelse på matrikel 2n var at tilvejebringe viden om, hvorvidt der var bevarede spor af bronze- jernalderbebyggelse, som kunne sættes i forbindelse med de registrerede oldtidsagre i Boes Skov, om en lokal forhøjning var rester af en nedpløjet gravhøj, samt i hvilket omfang disse spor er truet af dyrkning. På sigt er det meningen at lokaliteten kunne anvendes til uddannelsesudgravning for studerende ved Aarhus Universitet.