Visdom og apokalyptik i Qumran-skrifterne - Larsen, Kasper Bro (2019)
Guldmedaljeafhandling fra 2000 med oversættelse og analyse af de dengang nyligt udgivne oldjødiske visdomstekster blandt Dødehavsskrifterne. Udgivet uændret, dog med sproglige rettelser.Gold medal prize dissertation from 2000 with translation and analysis of the then recently published early Jewish wisdom texts from the Dead Sea Scrolls. The Danish title translates to "Wisdom and Apocalypticism in the Qumran Texts." The dissertation was published unrevised but proofread.