Projekt KvaliKomBo – portræt af de ni deltagende botilbuds organisation og pædagogik - Kofod, Klaus Kasper; Højmark, Annemarie; Langager, Søren (2015)
Rapporten er udarbejdet i tilknytning til projekt KvaliKomBo, som er finansieret af Servicestyrelsen (nu: Socialstyrelsen) under Socialministeriet. Den er udgivet som publikation nr. 8 i serien 'Socialpædagogisk faglighed og voksne med psykisk/fysisk handicap' under DPU’s forskningsprogram Social‐ og specialpædagogik i inkluderende perspektiv (SSIP). Rapporten Projekt "KvaliKomBo – portræt af de ni deltagende botilbuds organisation og pædagogik" rummer en beskrivelse af organisationsform, beboergrupper, personalesammensætning og pædagogiske rammer i de ni botilbud og fire tilknyttede dagtilbud, som deltager i kompetenceudviklingsprojektet KvaliKomBo, der påbegyndtes i 2010.