”Tager du barnet ved hånden, tager du moderen ved hjertet”: En rapport om Babysalmesang - Nielsen, Marie Vejrup (2016)
Denne rapport er skrevet på baggrund af undersøgelser af aktiviteten "babysalmesang" i den danske Folkekirke. Undersøgelsen var en del af et fælles projekt mellem Center for SamtidsReligion og Danmarks Kirkelige Mediecenter om børnefamiliers relation til kirke og kristendom. Rapporten og undersøgelsen er udarbejdet af Christina Skovgaard Iversen og Gitte Ranfelt Laugesen med Marie Vejrup Nielsen som forskningsleder. Rapporten beskriver fænomenet "babysalmesang" og præsenterer resultaterne af en landsdækkende undersøgelse af både udbydere og deltagere i aktiviteten.