Vejledning og kompetenceafklaring i danske fængsler ‐ eksempler og anbefalinger - Thomsen, Rie; Mathiassen, Charlotte; Wahlgren, Bjarne (2015)
Denne rapport fokuserer på uddannelses‐, og erhvervsvejledning og kompetenceafklaring i de danske fængsler. Endvidere fokuserer rapporten på, hvilke metoder og praksisser man med fordel kan udvikle for at optimere indsatsen med henblik på at styrke vejledning og tilbud om kompetenceafklaring til de indsatte i de danske fængsler; herunder uddannelse og eventuel efteruddannelse til personale og/eller nye ansættelser.