Sundhedsplejens indsatser og betydning i arbejdet med små udsatte børn og familier: – Forsknings- og vidensopsamling - Petersen, Kirsten Elisa; Ladefoged, Lars (AU Library Scholarly Publishing Services, 2015)
Denne forsknings- og vidensopsamling præsenterer forskningsundersøgelser, både nationalt og internationalt, der på forskellig vis har fokus på sundhedsplejens arbejde og betydning i relation til små udsatte børn og deres familier. Forsknings- og vidensopsamlingen udgør del II af et samlet forskningsprojekt, som har udforsket sundhedsplejens arbejde i to forskellige bydele i København, der har forløbet i perioden januar 2013 til december 2014.