Pædagogisk Psykologisk Uddannelsesrådgivning - Sørensen, Anders Dræby (AU Library Scholarly Publishing Services, 2016)
Bogen omfatter det faglige og metodiske grundlag for den pædagogiske psykologiske uddannelsesrådgivning ved Danmarks Pædagogiske Universitetsskole i perioden 2004-2011