Evalueringsrapport. Steiner HF - Jensen , Niels Rosendal; Kjeldsen , Christian Christrup (AU Library Scholarly Publishing Services, 2023)
Denne rapport har til formål at sammenfatte, hvordan HF-uddannelsen på Steinerskolerne har fungeret, siden den implementeredes i 2018.