Nationalbibliografi - formål og funktion: Nationalbibliografi generelt, internationale rekommandationer og en oversigt over den danske nationalbibliografi - Andresen, Leif; Madsen, Mona (AU Library Scholarly Publishing Services, 2023)
Nationalbibliografi - formål og funktion giver en oversigt over nationalbibliografi generelt og internationale rekommandationer. Der gives en oversigt over den danske nationalbibliografi med en historisk oversigt, en redegørelse for dækning af forskellige publikationsformer og præsentation af de nationalbibliografiske institutioner. Desuden en annoteret oversigt over nationalbibliografiske fortegnelser og afslutningsvis præsenteres supplementer til dansk nationalbibliografi i form af services og databaser.