Vidensbaseret indsats over for udsatte børn i dagtilbud – Modelprogram. Midtvejsanalyser: VIDA Statusrapport 3. VIDA-forskningsserien 2012:01 (AU Library Scholarly Publishing Services, 2015)
Denne VIDA-statusrapport 3 præsenterer VIDA-projektets (Vidensbaseret indsats over for udsatte børn i dagtilbud) erfaringer og resultater fra analyser midtvejs i projektet. Projektet belyser overordnet spørgsmålet: Hvordan tager vi i dagtilbuddene bedst hånd om socialt udsatte børn? Det omfattende projekt er bestilt og finansieret af Ministeriet for Børn og Undervisning tidligere Socialministeriet og udviklet af forskere ved DPU, Aarhus Universitet.