Programmer for 0-6 årige med forældreinvolvering i dagtilbud. En forskningskortlægning: VIDA-Forskningsserien, 2011:02 - Larsen, Michael Søgaard; Bang-Olsen, Anne; Berliner, Peter; Sommersel, Hanna Bjørnøy; Pedersen, Anne Grosen; Holm, Anders; Jensen, Bente; Kristensen, Rune Müller; Ploug, Niels; Tiftikci, Neriman (AU Library Scholarly Publishing Services, 2015)
Denne rapport er den anden rapport i VIDA-forskningsserien. Rapporten knytter sig således til projektet Vidensbaseret indsats over for udsatte børn i dagtilbud (VIDA-projektet). Projektet belyser overordnet spørgsmålet: Hvordan tager vi i dagtilbuddene bedst hånd om socialt udsatte børn? Det omfattende projekt er bestilt og finansieret af Socialministeriet og udviklet af forskere ved DPU, Aarhus Universitet. Projektet skal udvikle og afprøve samt dokumentere, hvilke pædagogiske indsatser i dagtilbud, der kan sikre udsatte børn en bedre tilværelse.