Socialpædagogisk arbejde med små børn anbragt på døgninstitution - Petersen, Kirsten Elisa (AU Library Scholarly Publishing Services, 2015)
Rapporten handler om socialpædagogers arbejde med helt små børn i alderen 0‐6 år anbragt på døgninstitution. Forskningsprojektet har forløbet i perioden september 2010 til september 2011, og i denne tidsperiode har socialpædagoger, socialrådgivere og psykologer samt ledelse fra to døgninstitutioner på forskellig vis deltaget i dette projekt. Projektet har været finansieret af BUPL og SL’s udviklingsfond.