Opdragelsens filosofi: Jean-Jacques Rousseau, Immanuel Kant, Søren Kierkegaard, Friedrich Nietzsche og John Dewey om kunsten at opdrage - Sørensen, Anders Dræby (AU Library Scholarly Publishing Services, 2016)
Bogen giver en indføring i en række filosoffers syn på den moderne pædagogik som kunsten at opdrage. Dette omfatter Jean-Jacques Rousseau, Immanuel Kant, Søren Kierkegaard, Friedrich Nietzsche og John Dewey, hvis idéer ikke alene kan sammenfattes under begrebet ’opdragelsens filosofi’, men som også omfatter idéer om den filosofiske opdragelse