Daginstitutioners betydning for udsatte børn – en forskningsoversigt - Petersen, Kirsten Elisa (AU Library Scholarly Publishing Services, 2015)
Dette arbejdsmateriale er udarbejdet som en del af forskningsprojektet ’Handlekompetencer i pædagogisk arbejde med socialt udsatte børn og unge - indsats og effekt’ (HPA-projektet). Materialet er en del af en serie på i alt 14 tekster, der alle stammer fra projektet, som blev søsat i 2006. Projektets sigte er at udvikle metoder, der giver pædagoger mulighed for at udvikle deres pædagogiske handlekompetencer, så de kan fremme udsatte børns handlemuligheder og livschancer.