Klimaændringers betydning for grundvandsstrømmene og forureningstruslen omkring Rønland frem mod år 2100 : – modellering af et ”worst-case” scenarie - Ljungberg, Thomas (AU Library Scholarly Publishing Services, 2020)
Denne rapport er udarbejdet på foranledning af en samarbejdsaftale med Region Midtjylland som opfølgning på en tidligere grundvandsmodel, som Institut for Geoscience har udarbejdet for Rønland. Formålet med projektet er, på en meget lokal skala, at belyse betydningen af ændringer i randbetingelserne for grundvandsstrømmene i et område, som pga. sin kystnære beliggenhed må forventes at være meget følsomt for fremtidige klimaændringer.