Torskov udgravningsrapport (excavation report): FHM5654 Torskov, Århus sogn, Hasle herred, tidl. Århus amt. Sted nr. 15.03.11. Sb.nr. 11. - Vinter, Michael; Nielsen, Nina Helt; Løvschal, Mette (AU Library Scholarly Publishing Services, 2018)
Som en del af et forskningsprojekt om marksystemerne fra 1. årtusinde f.v.t., som i litteraturen oftest benævnes oldtidsagre, gennemførtes i august 2015 en mindre undersøgelse af forekomsten i Torskov i Århus (figur 1). Formålet var primært, at tilvejebringe materiale til OSL-datering til afklaring af, hvor lang tid opbygningen af terrassekanter og skelvolde er foregået over. Desuden blev der indsamlet materiale til 14C- datering, ICP-MS-analyse og mikromorfologi til belysning af dyrkningsaktiviteterne.